------------------------------------------
▶▶▶▶ Disney Frozen Free Fall Games ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Disney Frozen Free Fall Games IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ hackovat primogemy ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Disney Frozen Free Fall Games 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Prosím pěkně zpravte to. Po aktualizaci nefunguje.😖😖😖😖😖😖😖😭😭
Další hrozná hra.Dostanete se na určitou úroveň a nemůžete ji dokončit, pokud si něco nekoupíte. Uvíznutí na úrovni 3 a více dnů. Neztrácejte čas.
Dlouho se to stahuje!!!!!!!!!!!!!!! Nedoporučují
Poraďte mi Prosím moooooc
Nejde nainstalovat bbbbllllbbbboooossstt
Změnil jsem telefon a nyní se nemohu přihlásit ke svému účtu Jam city, může někdo pomoci???
Jen vím, že zvuk klidu je v ice burg a je to velmi uvolňující, jsem tak ohromen touto hrou, slovo se ještě nesešlo, popisující význam nebo účinek hraní této hry.
zábavná hra, návyková a skvělá na zabíjení času, trochu frustrující, že pro vás nastavili tolik úrovní, abyste je mohli porazit. ale naštěstí není úplně nemožné hrát bezplatnou verzi. celkově opravdu zábavná hra.
Disney Frozen Free Fall ปริศนา cbgwVážně zpackaný po poslední aktualizaci s "sváteční tradice!". Nelze zavřít, že arendelle nabízejí hraní běžných úrovní. Je to pouze "Pojďme!", bez možnosti přeskočit. Arendelle nefunguje. Aplikace se zavře a restartuje bez ohledu na to, co se děje - restartování, čištění mezipaměti, smazání aplikace a její znovu instalace. Doufám, že se někdo ve vývoji podívá na problém, ale pochybuji, že se něco změní... Zpackaný. Pokusili jsme se "oslovit tým podpory", jak bylo doporučeno níže - také nebylo možné pokládat otázky.
Miluji tuto hru, zvukové efekty jsou úžasné a postavy jsou zábavné. Opravdu jako zabíjení času touto hrou
Miluju tu hru. Krásná grafika... Jen v minihrách se mi nedaří. ;-)
ios.appsgoer.com/frozen-free-fall-20469.html ... From the makers of Disney's #1 mobile game comes the breathtaking sequel – Frozen Free Fall 2!
tato hra je velmi náročná a zábavná, vyzkoušejte ji!
Opravte přihlášení pomocí Jam City. Nezobrazí se klávesnice pro zadání našeho e-mailu a hesla, aby byl postup uložen.
Ehm... lepší hry ke stažení
A nehrala a pripada mi to jako kravina FROZEN mam rada ale tohle by me nebavila
1 Disney Princess Magic Gems; 2 Frozen Free Fall; 3 Disney Magic Kingdoms ... drahokamy a spojujeme je ve stejné barvě, aby zmizeli a vyřešili hádanky.
Dobrá hra z minulosti. Animace je skvělá!
Zasekl jsem se u map a žádné nové hry po dobu 2 týdnů
Nenáviděl jsem tuto hru, kterou vůbec nechci hrát
Jam city: od té doby co hru vlastníte je lepší hodně bonusu paráda hra mě moc baví děkuji vám
Rád hraji tuto hru, abych se zbavil stresu. Jsem však požádán, abych upgradoval, aniž bych měl možnost zůstat u všech věcí, které jsem za ta léta vybudoval a na kterých jsem pracoval. Chci hru, na kterou jsem zvyklý. Pokud se mi to nepodaří otevřít, smažu aplikaci. Škoda, ale najdu si hrát něco jiného. Zeptat se před tím, než budu trvat na tom, abych se zbavil aplikací, které používám za účelem upgradu. Neděje se. Takže adios. Trváte na tom, abych upgradoval, abych mohl hrát. Nemohu tak Sbohem! AHOJ
Disney Frozen Free Fall Games Puzzle ajzZábava, bezpečí...a skvělé ceny za hraní!! Jedna z mých oblíbených her. Také úžasné výzvy, které vám pomohou zlepšit váš úspěch. Uložte si do Google Play, abyste nikdy neztratili úroveň a podporu hráčů 24/7. Mír Láska a léčení pro všechny.
Prostě zábavná hra
velmi zábavné, někdy by přání mohla získat více speciálů, aniž byste museli kupovat položky😊
Hra byla super, dokud se po aktualizaci neresetla na začátek
Tahle hra byla perfektni, ale kdyz kdyz bezduvodne zapal. Prosim opravit.
Můj Dr.Max - aplikace od ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING a.s.
Skvělá hra, velmi návyková a zábavná, jen si přeji, aby bylo snazší odemykat postavy na mém xboxu one
Po odinstalování a znovu nainstalování ,ztracen celý postup ve hře!!!! Co to má znamenat !!!!!
??
Tuhle hru jsem miloval dříve a mám ji rád i dnes. Pamatuji si, že jsem to hrál s mámou a ona mi nevrátila můj telefon, dokud nedosáhla úrovně, která byla asi 200 úrovní od té, kde jsme byli. Tohle byla a je moje oblíbená hra s tolika vzpomínkami. X
Olmíci Pexeso (com.getworksmedia.olmicipexeso) - 1.2 - Game
Super hra až na bonusové kola, které nejdou vyhrát a pak to hodí zase na první level
Hrál jsem tuto hru mnoho let, ale od té doby, co Disney začal používat novou společnost k jejímu provozování, byla nefunkční, vyděláváte méně za odměny a díky nim je vyhrávání her mnohem obtížnější, pokud si nekoupíte pomoc. Dříve mi nevadilo koupit si tu a tam malou nápovědu, ale teď vás nákup nápovědy dostane jen tak daleko, že budete muset koupit další. Hra nemůže být zábavná, pokud nemůžete vydělat více a můžete postupovat. Jsem zklamaný z toho, že hra Disney bc již není zpracována v kvalitě Disney
Disney Frozen Free Fall Games Łamigłówki axevtohle je dobrá hra
Ztratil jsem 5 sněhových koulí ve druhé části Troll Ceremony Event (úrovně 6 - 10)! Ztratím úroveň 8 a rozhodnu se začít znovu a nebudu používat své sněhové koule. Ale když začnu úroveň 6 znovu, všechny mé sněhové koule jsou pryč a nezískal jsem žádné další pohyby! To se nyní stalo dvakrát. Má někdo další tuto závadu v této události?
Získali jste neomezené životy po dobu 6 hodin a poté se hra rozhodla zmrazit a přestat fungovat. To bylo před 7 hodinami a stále to nemůžu spustit. Vypnutý tablet. Nepomohlo. Aktualizováno Google Play. Nepomohlo. Aktualizoval hru. Ani to nepomohlo. Jde jen o odinstalaci.
SpongeBob: Krusty Cook-Off عمومی nnadHra mě baví akorát mi vadi, že hraji a mám tam třeba dvě koule na přidání kroku atd. a vždycky po dvou třech dnech mi všechny zmizí 😠😠😠 to už mě vázne sere, proto si je šetřím a pak se mi vždycky vynuluji...
Disney 겨울왕국 프리폴 퍼즐 dcxhra po dokončení fáze zamrzá na hlavním panelu, opravte problém co nejdříve
Zklamání. Kdybych chtěl reklamy, díval bych se na televizi. Po letech hraní jsem musel tuto hru pro svůj zdravý rozum odinstalovat.
Ach jo,pořád mi to padá 😞,už si asi nezahraju
Tato hra je opravdu úžasná...tuto hru hraji rád. V této hře je mnoho úrovní a každá úroveň je zajímavá. Nastavení hry je také perfektní. Zvuky a ovládání hudby jsou jasné. Baví mě hrát tuto hru 😊
Pouze úrovně na Zimní mapě lze konzistentně vyhrávat a některé z těchto úrovní vyžadují opakované pokusy o vítězství. Úroveň 54 také není možné vyhrát. Dal bych aplikaci půl hvězdičky nebo dokonce žádné hvězdičky, pokud by to byla možnost. Tato hra přináší mnohem větší potíže, než kdy bude stát za to, pokud nebudou všechny úrovně na všech mapách a všechny ostatní krátkodobé události přepracovány tak, aby bylo mnohem snazší vyhrát bez ztráty životů.
Nefunguje. Jak muze nekdo vypustit aktualizaci,ktera nefunguje.
Stahnout
hrát o jednu úroveň dlouho, abyste se bavili.
Hra by to nejspíš byla dobrá, ale když jsi koupím životy očekávám, že je dostanu!!! A ne, ze mi strhnete penize, ale zivoty nikde! Nejde mi o těch 28 kc, ale o princip!! Zamyslete se nad sebou!
Poslední aktualizace exponenciálně ztížila úrovně. Chytání peněz.