------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ хацк више новчића ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Супер, управо сам почео и надам се да постоје китови ако не могу да буду унутра и да се користе као катапулт, али одличан посао
Знате да волим ову игру другим речима оно што ми се свиђа: животиње,игре животиње+игре= ја лол ја волим све животиње тако да уживам у овоме, једини проблем су рекламе, све остало, иако сам ремек-дело!!
Најјача игра икад.
Ово је сјајно, моје искуство је било сјајно, једва да има икаквих додатака и заиста забавна игра по мом мишљењу, препоручио бих да инсталирате ову игру.
Оценио бих ово са пет ❇ када бих могао да спојим све животиње, али уместо тога игра ми не дозвољава, а ни две од њих такође, да ли је то само мени или да ли је шефовима лакше⁉и мајмуни звуче тако чудно када умру хоох хоох хоох уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу се је се се сећала да је ваша цела војска процесори
Желим да јебем носорога
Игра је у реду, начин на који реклами функционишу је врло скициран Без додиривања било чега, неки огласи ће аутоматски отворити продавницу апликација, али ће неки од њих аутоматски отворити Цхроме и одвести вас на сајтове за преваре.
То је одлична игра, али препоручујем још један начин за добијање животиња. Као и свака рунда постоји мвп и ако добију мвп добијају одређену количину кп-а и ако животиња постигне циљ од толико кп-а, добијате другу исту животињу бесплатно.
Игра је добра, али не превише добра, графика изгледа превише цртано и не волим цртане, сандуке су у реду, али желим да добијем ВИП ствар, али кошта новац и немам новца, све сам их потрошио на робук тако да људи неће ме назвати нобом
Дао бих му 5 звездица, али када играм постоје бубице као што су моји анамали који се шале да ходају од нпр. и умру. И игра се замрзава па морам да излазим и враћам се и изгубим напредак у нивоу. А моје се анамале боре против других емајлија на води и враћају се на моју земљу. поправите ове грешке
Animal Warfare Strategia ivnAnimal Warfare 策略 rdixВолим ову игру! Хвала!
Шта се десило са дрветом живота?? Нема га, био сам срећан док је био тамо зашто је нестао? Ово је разлог за 2 звездице, да је још увек у игри, дао бих вам 5 звездица. Сада када сте решили проблем и моје дрво се вратило, његових пет звездица :Д
Свиђа ми се јер волим овакве игре у којима можете купити друге ствари и слагати их једну на другу да добијете боље, а овакву игру никада нисам видео и стварно је кул и забавна и волим животиње! 😍💖
Заиста лепа игра коју сам играо када је први пут изашла. Само бих волео да можете да сачувате своје податке у случају да морате да набавите нови телефон. Генерално, заиста забавна игра 10/10 би се поново играла
Веома добра игра, али када се пилићи направе, доста заостаје, али није проблем јер сам их уништио, а веома доброј само треба ажурирање и ниво ласерског медведа је био тежак, али успео сам
Волим ову игру и још увек је имам. Једина ствар која је проблем је то што су битке сада веома тешке и тешко ми је да завршим "добијање поена радећи битке". Ако сте додали неки други начин да завршите битке осим нивоа или мисија или само олакшали битке, мислим да би то задовољило многе људе.
Свиђа ми се игра, али након спајања мојих животиња све су сребрне и златне што је прилично разочаравајуће. Заиста волим да видим њихову оригиналну боју човека. Молимо вас да ажурирате као претходну верзију... Сада је ваш избор. Нема избора да направите резервну копију података.
Animal Warfare სტრატეგია nuwiAnimal Warfare Strateginiai qftwЗабавна игра је у почетку много волела, али су онда додали смешне животиње. Сада је то заправо веома глупа игра.
Све у свему одлична игра, али мислим да би игра требало да вам омогући да одредите различите јединице за напад на одређене непријатеље, усред или пре битке
Веома добра игра, али много пута игра поставља рекламу на месту где када уђете у шталу не можете изаћи. Банер оглас покрива дугме за напуштање и једини начин да изађете из своје штале је да затворите и поново учитате игру. Поправите ово.
Забавна игра са кул уметничким стилом. Само бих волео да има мало више дубине. Нивои су превише лаки и недостаје им више ангажовања и утицаја корисника на битке. Мислим да би највећа и најбоља промена била систем за више играча, пвп да ли би он био одличан заједно са системом "клана" где ви и група можете да радите у борби против шефа. И даље је заиста забавна игра, надамо се да ће наставити да је ажурирају и додају још садржаја
Волео бих да видим више животиња, то ће добити 5 звездица. Неки предлози који би били забавни Фламинго, хрчак у лопти, орао, пеликан, морж, а можда чак и као хипер ретка митска бића попут змије, орка, Пегаза, Грифина итд. Сјајан посао за угодну игру **уреди Изгубио звезду за уништавање свакодневних изазова и одузимање добрих награда.
Супер је
У почетку сам се забављао, али је заиста лако, не радите баш ништа. Имао сам неколико животиња које сам желео да комбинујем па сам кликнуо на дугме „Споји све“ мислећи да је то брз и лак начин да их спојим. Онда су све животиње осим 2 нестале... па само мислим да сам можда имао лоше искуство, иначе је прилично забавно.
Најбоље игра икада
Неко време сам мислио да је ово одлична игра, али се на крају понављала. Надмашила је моја очекивања за мобилну игру и има 5к мање додатака него иначе. Недостатак, веома је досадан и нема краја. Волео бих да можете да користите новчиће да изградите сопствену базу или нешто слично, иначе све што радите је надоградња ваших животиња и дрвета. Могли би да додају кућицу на дрвету како би новчиће искористили за нову употребу. Ако желите игру коју бисте играли заувек, то није то, иако је почетак прилично пристојан
Уредан концепт. Некако неактивна игра. Нема праве стратегије. Стигао на ниво 40 и деинсталиран. Имате опцију да гледате огласе да бисте повећали награде.
Одлична игра уништена огласима. Прилично сам ушао у игру пре неколико месеци пре него што сам схватио да већину времена проводим гледајући рекламе. Постоји много врста животиња у игри, а потребна је победа и пун оглас да бисте могли да приуштите нову животињу (15.000 долара). Пошто се животиње спајају, а максимални ниво је 10, потребно вам је 1024 једне животиње да бисте достигли максималан ниво. 1024 огласа за максималну употребу једне животиње. Мислим да их има 30+.
Игра је била ок. Животињска верзија ТАБС-а. Слажем се са огласима за појачања, и повременим принудним рекламама... Програмерима је потребна подршка, али принудни огласи сваки лвл=деинсталирај
Добра игра, али има много додатака
веома забавно за играње, али деинсталирано јер би се огласи појавили на почетку битке и прекривали дугмад, што је превише фрустрирајуће да би се наставило да се игра.
Прилично иста игра као Арт оф Вар: Легионс. Само са животињама и без хероја. Лако можете уложити неколико сати у ову игру и добро се забавити. Али реално, нећете толико напредовати а да у ово не уложите знатно више времена, а вероватно и новца.
Искрено, волим ову игру, не говори вам да купујете ствари толико и такође вам приказује неке рекламе, али има само 5 секунди
Toy Army: Draw Defense Strategy cumjДефинитивно ми се свиђа ова игра или ћу онда признати. То је прилично лака игра, има само рекламе ако их желите, попут кликања на дупле награде. И из неког разлога не могу да престанем да је играм.
Игра је одлична. Само ми треба начин да сачувам свој напредак, Гоогле или Фацебоок. Толико сам уплашен да једног дана отворим игру и она се сама ресетује. Купио сам у нади да ћу некако добити код за пријаву. И за уклањање огласа. Молим вас помозите ми са овим. И вратићу се на 5 звездица.
За спајање и борбу. Волим то. Да, једноставно је, али то је оно што сам тражио. Више садржаја би ипак било добро, можда нове животиње или подручја. Осим тога.
стално треперење на екрану претвара оно што би могла бити забавна игра у главобољу. Цене чопора животиња расту експоненцијално, тако да нема много животиња које би се могле накупити чак и када гледате огласе. уредан концепт, али лоше извршење
Треба порадити на видео огласима. Понекад се репродукује 2 заредом или се замрзне и морам поново да покренем апликацију
Animal Warfare Strategi oned