------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Racer IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ chybové kódy primogemov ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Traffic Racer 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Táto hra mi prišla dosť zbytočná. s obmedzenými možnosťami výziev!!
Dobrá hrateľnosť a grafika
Hra je veľmi zaujímavá. Hra je veľmi pekná, pridáte nové auto veľmi krásne
Je to super hra
Veľmi mach hráč rovnaký čas ako ten, ktorý má rovnaký čas ako priateľ
pekná hra, ale očakávam väčšiu výzvu, takže hra je veľmi zaujímavá
Graficky vyborne zvladnutu hru kazia reklamy a nepresne ovladanie naklananim telefonu. Nic extra.
úžasná hra, naozaj milujem túto hru.... v tejto hre som jazdil na aute, predbehol som auto, ale nenarazil som s ním.. je to užitočné
Solar Squad: Space Attack Arcade tqfwhra nie je dosť dobrá na to, aby bola vhodná na čas, a ja budem v poslednej pred dvoma mesiacmi a mám právo teraz viem, prvá z našich renovovaných tak, aby bola rovnakým spôsobom ako spoločnosť, nebudem som si istý, že spoločnosť a ja sme si istí, že sme to pre vás skúšali, dokážete to urobiť skôr, ako začnete svoj deň s mojim zoznamom priateľov a pred pár minútami uložíte prácu v Londýne za dennú sadzbu ako prvé, ktoré bude rovnaké aby ste spoznali, že musíte prejsť ku mne vedieť, kedy ísť
Veľmi sa mi páči táto hra, chlapci, aj keď vás ublížia, zabudnete na všetko, keď ju hráte
Táto hra je jednou z najlepších hier, aké som kedy hral, ale myslím si, že táto hra stále potrebuje viac upgradov, pretože v hre by mala byť možnosť, ak si môžete vymeniť pneumatiky, ak by ste mali rôzne typy upgradov
Celkom dobrá hra
Grcam
Nie je to zlé ... nemôžem zmeniť pohľad kamery ako iné závodné hry, nepáčilo sa mi to ... je to také zlé
Mali by ste pridať ďalšie úrovne a výzvy. Uľahčite si kontroly
Super hra! Už keď som chodil do škôlky tak som ju hral. Teraz mam11 rokov.
táto hra dáva môjmu telefónu modrú obrazovku, práve keď som začal hrať, zrútila sa mi telefón, môžete si ju stiahnuť, je to dobrá hra, myslím, že si ju kúpte, opravte to
Traffic Racer Гонки mhkJedna z najlepších automobilových hier. Rád to hrám a nemyslím si, že niečo je v tejto hre nudné
Dobrá hra menu to zlé
Zábavná hra a celkovo dobrá jediná vec je, že za výhru sa platí, že na superautá sa nikdy nedostanete bez hackov alebo nákupom v hernej mene.
Dopravné automobilové preteky sú pre vás! Máte radi športové autá, klasické alebo pretekárske autá a vysoké rýchlosti?
Jeho hra je veľmi dobrá
Je to skvelá hra
Páči sa mi moja dopravná pretekárska hra, o ktorej hovorí môj priateľ, ktorú vytvoril vývojár, ale ak môj priateľ pridá viac áut a viac farieb policajného auta a cesty ako jar a rozkvitnuté kvety, hmla, prašný režim, pomôže to môjmu priateľovi, dúfam, že môj priateľ bude vyrobiť 😊😊
Brat to ma na tablete ked sa nudim je to dobra zabava
Traffic Racer Lenktynės qjgSuper hra👍👌
Prineste novú funkciu pre traffic racer na vytvorenie účtu okamžite, pretože sme ju hrali a odinštalovali sme ju, údaje hry sú natrvalo odstránené, takže opravte tento problém procesom obnovy starého účtu, inak je hra úžasná....stratil som v tejto hre autá .....
Toto je závodná hra, ale nie lepšia ako asfalt 8 a 9
To to je hra, ktora je ptoste super len škoda že niesu tam zakruty
Veľmi pekná hra, milujem autá, ale nepridajte režim premávky
dobra hra ako na to ze su tam drahe auta
Vývojári by mali poskytnúť funkciu na zmenu fotoaparátu
sú nejaké chyby, ktoré je potrebné opraviť Najazdil som 80 km a potom sa hra zrútila a priviedla ma na domovskú obrazovku, keď som sa vrátil do hry, nebolo pokračovanie a dokonca mi nedali hotovosť, bol som tak sklamaný, prosím opravte to bože, dostal som hodinu jazdy na 80 km
Traffic Racer Corrida srkCelkom dobre
Je to super hra, ale prial by som si, aby mal otočný krúžok páky a autá by sa pridávali do autobusu a do prívesu...😉👌
Táto aplikácia je dobrá. Ale veľmi skúsený na riadenie auta. Páči sa mi táto aplikácia.
Veľmi zlé logo aplikácie je niečo a vnútorná grafika je veľmi zlá, ohodnotím iba jedno a neodporúčam ho sťahovať
Je super
Hrám túto hru. Je to pekné, ale všetko je to veľmi drahé.
Traffic Racer považujem za jednoduchý, ale intenzívny, grafiku realistickú, dobré zvuky motora a šmyku, rozmanité terény a dopravné vzory ma neustále zaujímajú o ďalší pokus o zlepšenie skóre, rovnako ako zábava pri hudbe. Stavím sa, že sa vám bude páčiť!
je to len ďalšia skopírovaná hra, ktorá je taká nudná, že som si počas jazdy naplácal opicu .. to je dosť nudné .. rovnako ako vaše ostatné hry, ktoré som skúšal, ste amisi? ,,Vieme, ako by hry mali byť, preto sa viac snažte a buďte kreatívni
Je to výborná hra.