------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code πολλά νομίσματα ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Tactical War: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Πλήρωσα για να αφαιρέσω τις προσθήκες μετά το πρώτο επίπεδο, που λέει πολλά, IMO. Ένα καλό παιχνίδι που είναι καλά μελετημένο, σταθερό και (μέχρι στιγμής) χωρίς σφάλματα. Μου αρέσει η λειτουργία hangar, αλλά θα ήθελα περισσότερα πράγματα, περισσότερους πύργους, περισσότερες αναβαθμίσεις, περισσότερους εχθρούς, περισσότερα από τα δύο time warp και τις επιλογές μου. Όχι πέντε αστέρια επειδή είναι πολύ αργό μερικές φορές, διορθώνεται εύκολα προσθέτοντας μία ή περισσότερες επιπλέον ρυθμίσεις ταχύτητας. Είναι διασκεδαστικό και θέλω κι άλλα
RIP OFF... Πλήρωσα αρκετά για πακέτα χρημάτων.. Και όταν εγκατέστησα το παιχνίδι σε ένα νέο τηλέφωνο, τα έχασα όλα.. Η απάντησή τους - Σημειώστε ότι μπορείτε να επαναφέρετε μόνο μη αναλώσιμες αγορές διάρκειας ζωής όπως "Όχι διαφημίσεις". Άλλες inapps, όπως πακέτα χρημάτων είναι "αναλώσιμα" και δεν μπορούν να αποκατασταθούν μετά την επανεγκατάσταση του παιχνιδιού ή την απώλεια της προόδου λόγω της εφαρμογής του Google Play IAP. Μπορώ όμως να σου κάνω επιστροφή χρημάτων. Χρειάζομαι έναν αριθμό παραγγελίας από την επιστολή αγοράς του Google Play. Στεναγμός.
ESP Battle Simulator: Tactical War Game - Τελευταία Έκδοση Για ...
Φοβερό παιχνίδι!!! Μακάρι να είχε πίστα χωρίς όριο και παραπάνω επίπεδα στα μαχητικά!! !
Μετριο
Καθόλου άσχημα, αλλά εξακολουθώ να χάνω το mabye επειδή δεν έχω τοποθετήσει αρκετά κανόνια ●●●●○ αξιοπρεπές παιχνίδι 4 αστέρων.
Καλό παιχνίδι αλλά οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές!
Untitled
Έχω μη δαπανητά χρήματα: περισσότερα μέγιστα επίπεδα σε πύργους παρακαλώ, τελείωσα από αναβαθμίσεις για να αγοράσω πολύ πριν νικήσω το παιχνίδι ή αρχίσω να νιώθω ότι οι πύργοι μου χειρίζονταν καλά το παιχνίδι.
Θα του έδινα 5 αστέρια, το μόνο θέμα ήταν ότι έχει μόνο 20 επίπεδα... θα έπρεπε να προσθέσουν περισσότερα!! Παρακαλώ προσθέστε περισσότερα! Ίσως στην ενημέρωση θα υπάρχουν περισσότερα;;;
λήψη Count Tower Masters από mai phuong bui ...
Dell v105 printer driver xp, Hikayat 3achi9 imad, Battle of the year online subtitrat, ... Colon with ibs, Blue sega game gear for sale, Filum anelidos.
Πολύ καλό χωρίς καθόλου διαφημίσεις το gameplay είναι αρκετά ωραίο αλλά πρέπει να βάλει ο δημιουργός καλύτερα sounds.
Διασκέδαση. Οι προσθήκες δεν είναι πολύ μεγάλες, αλλά μερικές φορές η εφαρμογή κολλάει κατά τη φόρτωση βίντεο προσθήκης. Έπαιξε όλα τα στάδια και μπορείς να τα νικήσεις όλα χωρίς να πληρώσεις για να κερδίσεις.
Υπέροχο και απλό παιχνίδι. Λατρεύω τη μηχανική να γκρεμίζω δέντρα και βράχους για χρυσό για να βοηθήσω το εισόδημα και να δημιουργήσω χώρο για πύργους. Μακάρι να είχε περισσότερα από 20 επίπεδα. Μακάρι επίσης τα κύματα να ήταν πιο στρατηγικά. Όλα τα κύματα είναι παρόμοια. Ξεκινήστε με πεζούς στρατιώτες και μετά με ένα σωρό τανκς. Βασικά σημαίνει μόνο μεγιστοποίηση και αναβάθμιση των πυργίσκων των κανονιών αφού οι άλλοι δεν είναι χρήσιμοι. Κέρδισα και τα 20 επίπεδα σε 2 μέρες. Ωραίο παιχνίδι παντού.
Οι τακτικές είναι πολύ περίεργες εναντίον σας, την πρώτη φορά που παίζετε εύκολα όταν χτυπάτε δεύτερο, είναι σαν ο προγραμματιστής να έκανε το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο και βασικά ο ίδιος εχθρός για το πρώτο κομμάτι για το δεύτερο γύρω από τον πρώτο γύρο, ήταν διασκεδαστικό τώρα πολύ απογοητευτικό.
Το τελείωσε σε λίγες μέρες, χρειάζεται περισσότερους χάρτες και μια ατελείωτη επιλογή κυμάτων στο μέλλον. Και πιθανώς περισσότεροι πύργοι και αναβαθμίσεις.
Μετά από 20 γύρους η εφαρμογή έχει ολοκληρωθεί. Χωρίς νέες αποστολές. Άρα περίπου 5 ώρες παιχνιδιού. Επιπλέον, αφού καταλάβετε τη στρατηγική, είναι το ίδιο για κάθε κομμάτι να κερδίζει. Βαρετό.
Τελικά είναι ωραίο παιχνιδάκι! Το παρεξηγήσα στην αρχή γιατί νόμιζα ότι αν δε βάλεις χρήματα δεν βγάζει τις πίστες αλλά τελικά βγαίνουν με τακτική τώρα είμαι στην 13 πίστα και αναρωτιέμαι αν θα βγάλουμε κι άλλες!
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο στην αρχή. Το "tutorial" απλώς μας λέει πώς τοποθετούμε πύργους αλλά όχι πώς να κερδίσουμε. Χρειάστηκαν σχεδόν δέκα προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το πρώτο επίπεδο με 1 από 3 αστέρια. Καλή τύχη.
Έχω κερδίσει όλα τα επίπεδα, αυτή τη στιγμή μόλις ολοκληρώνω τις χρυσές εκκινήσεις σε όλα και έχω όλες τις αναβαθμίσεις. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά μόλις τελειώσετε τα πάντα, δεν υπάρχει αξία επανάληψης l, τίποτα που δεν με κάνει να θέλω να επιστρέψω για περισσότερα. Νομίζω ότι η προσθήκη νέων πύργων, πίστων και αναβαθμίσεων θα μπορούσε να είναι ένας ωραίος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματα φρέσκα. Ένας νέος πύργος θα μπορούσε να είναι ένα πλοίο, για παράδειγμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο προγραμματιστής έχει ήδη σχέδια για αυτό το παιχνίδι και είμαι ενθουσιασμένος να δω πού θα πάει όλα.
Το 20ο επίπεδο είναι πολύ δύσκολο. Δεν ήταν δυνατή η διέλευση του επιπέδου
Tactical War: turn de aparare joc Strategie vgciTaktički rat: toranj obrana igra Strateške igre cbmpΤέλειο παιχνίδι για μένα. Μακάρι να είχε περισσότερα επίπεδα, 20 επίπεδα δεν αρκούν. Τέλειο παιχνίδι! Μακάρι να είχε περισσότερες πίστες, 20 πίστες είναι πολύ λίγες.
Top 5 Tower Defense Games On Facebook Διάβασε; Why Sports Games Require Quick ... Top 3 Battle Royale Games on iOS Διάβασε; Choosing the Right Slot Machine
Mushroom Wars 2: tower defense με Zillion Whales - (iOS Παιχνίδια ...
Συνολικά ένα ωραίο παιχνίδι άμυνας πύργων. Προκλητικό αλλά όχι πολύπλοκο. Οι χάρτες μικρότερης διάρκειας κάνουν έναν εξαιρετικό χρόνο. Η εξέλιξη είναι λίγο άβολη καθώς βρήκα τον εαυτό μου να χρειάζεται αναβαθμίσεις από νωρίς σε χάρτη 3 αστέρων. Οι τάσεις μου για ΙΨΔ με εμπόδισαν να προχωρήσω μέχρι να το κάνω, γι' αυτό τα έπαιξα ξανά και συγκέντρωσα αρκετά $ για να μεγιστοποιήσω όλες τις αναβαθμίσεις μου στα αρχικά στάδια. Έτσι τα περισσότερα από τα τελευταία στάδια ήταν ένα αεράκι. Αλλά τα τελευταία ήταν προκλητικά και απαιτούσαν κάποιες λιγότερο άμεσες τακτικές.
Test your skills in this new tower defense game! Defend your base against countless waves of enemies! Do you like strategy games where you need to protect
Πολύ αργά, τα στάδια διαρκούν πολύ. Κανένας ενθουσιασμός στην αναμονή για την κατασκευή κεφαλαίων ενώ παρακολουθείτε τη βαφή να στεγνώνει. Κόψτε το παιχνίδι με μπαλόνια με τους πιθήκους αλλά πολύ πιο αργά. Έφτασε στο επίπεδο 14 και βαρέθηκα με τον χρόνο που χρειάστηκε για να παίξει μια σκηνή.
Conquest TD (87%) · Hex Takeover · Castle Defender Saga · Kingdom Defense Chaos Time · Tactical Knight · Merge Defense.
Tactical War: Tower Defense Game Strateegia kerΔιασκεδαστικό παιχνίδι άμυνας. Προκλητική, αλλά ικανή να αυξήσει τον πλούτο, επομένως τη δύναμη παίζοντας ξανά τις μάχες μέχρι να κατακτήσετε.
download Carrot Defense Fantasy-Guardian War Tower Defense ...
Καλό παιχνίδι. Χρειάζεστε περισσότερες αποστολές
Πώς στο διάολο κερδίζεις το τελευταίο επίπεδο με 3 αστέρια;
Локикрафт 街機 kziΠάρα πολύ δύσκολο. Σταμάτησε στο επίπεδο 6 αφού το δοκίμασα χίλιες φορές. Δεν φαίνεται να έχει σημασία πώς θα το αντιμετωπίσω. Ακόμη και τα πρώτα πέντε επίπεδα διήρκεσαν πάρα πολύ, δεδομένου ότι είναι η αρχή ενός παιχνιδιού.. Πολύ απογοητευτικό. Θα βρω ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι . Απαιτείται απλή αλλά στρατηγική σκέψη.
Εάν δεν βάλετε τα πάντα στην τέλεια σειρά με το τέλειο μοτίβο αναβάθμισης στον τέλειο συγχρονισμό, τότε θα χάσετε. Σας αναγκάζει να επαναλάβετε έως και 10 φορές ανά επίπεδο, εάν θέλετε να πάρετε 3 αστέρια, επειδή δεν επιτρέπει κανένα σφάλμα ή ποικιλία.
Τί είναι το Big Fish Games - Hidden Saga
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιχνίδι έχει μόνο 20 επίπεδα. Ταγματάρχης siiiigh. Φοβερό παιχνίδι άμυνας πύργων αλλά πολύ λίγα επίπεδα. Και παρατήρησα ότι πολλοί άλλοι έχουν παραπονεθεί για το ίδιο. Πότε βγαίνει το μέρος 2 ή δεν μπορούμε να πάρουμε περισσότερα επίπεδα με τις ενημερώσεις;;
Empire Warriors Premium: Tower Defense Games $0.99; Dead Bunker 3: On a Surface ... Frontier Wars: Defense Heroes – Tactical TD Game $1.99
Υπέροχο, προκλητικό παιχνίδι. Χρειάζεται περισσότερα επίπεδα.
Θα μπορούσε να βελτιωθεί, αφού αγοράσετε όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και λάβετε 3 αστέρια σε όλα τα επίπεδα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνετε, θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα ατελείωτο επίπεδο κυμάτων για μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΌΤΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ;;;;; ΔΕ ΛΕΩ... ΤΑ ΠΟΛΥΒΌΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΘΙΟΙ;;;;; ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ (ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ) ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΝΤΕΤΕ ΕΚΕΊ ΗΙΑΥΝΑΤΟΥΔΑΥΔΑ ΑΠΟ ΚΕΙ
Οι πολύ καλές διαφημίσεις παιχνιδιών είναι σπάνιο προσαρμόσιμο παιχνίδι με δυνατότητα αναβάθμισης
Το παιχνίδι τρέχει υπέροχα, αλλά είναι εξαιρετικά ενοχλητικό - αποστολή 6: δεν είναι βατό. Έχω όλες τις αναβαθμίσεις Hangar που το lvl δεν με αποκλείει από τη χρήση, και ακόμη και με αυτές δεν είναι σχεδόν αρκετή για να κερδίσω. Έχετε μόνο αρκετά $ για να φτιάξετε 1 πύργο πολυβόλου και μπορείτε να τον αναβαθμίσετε μόνο μία φορά με wave3 μέχρι τότε τα μικρά φορτηγά θα περάσουν και @τουλάχιστον 4-5 από αυτά θα φύγουν από τον χάρτη πριν ολοκληρωθεί η χαλάρωση της ικανότητας warp. Ακόμη και με πύργους αργής και εμβέλειας, δεν βοηθάει αρκετά ώστε να μην αποτύχει η αποστολή.
Αδύνατο!! Παίζω παιχνίδια εφαρμογών για να χαλαρώσω και όχι να αγχωθώ. Κάνεις τη νίκη αδύνατη μετά από 4 επίπεδα. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό κερδισμένο;
το παιχνίδι είναι καλό αλλά όταν εμφανίζονται οι διαφημίσεις το παιχνίδι παγώνει. Στη συνέχεια, πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την ανοίξω ξανά
Σχεδιασμός χάρτη στο επίπεδο 7 τρομερό. ξεκινήστε από σχεδόν ηττημένους και μπορούν να παίξουν τον χάρτη μόνο με τον τρόπο που σχεδίασαν το επίπεδο. δηλαδή αν έχεις ξεκλείδωτη τεχνολογία.. είναι κλειδωμένη. σταματήστε να εμποδίζετε τους παίκτες να παίζουν σαν να έχουν μυαλό. δεν σας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής που σας αναγκάζουν να παίξετε με τον δικό τους τρόπο. τότε δεν είναι στρατηγικό.. απλά να καταλάβω πώς θέλουν να το παίξεις. περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε ένα επίπεδο αυξάνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής. επρόκειτο να του δώσει 5 αστέρια μέχρι το επίπεδο 7. 3 στην καλύτερη περίπτωση τώρα.