------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Squad: Space Attack ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Squad: Space Attack IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ kodovi glitch kristali ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Solar Squad: Space Attack 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Totalna i kompletna garaža.
Misija 55 nema načina za proći je havy. Nemojte instalirati ovu igru
dobra igra, lako se igra. istaknite preporučiti.
cool igra
Prilično cool igra. Igrao sam tek nekoliko dana, ali što dalje napredujem, aplikacija se više zatvara. Ažurirajte i riješite ovaj problem i dat ću ocjenu 5*
Wrost Level 54 je oštećen Svjetski turnir nije dao nikakve bodove Nema pvp moda Gubljenje vremena Nije dobra opcija za dugotrajno igranje
Lijepa igra, nedostaju joj 2 zvjezdice prvo jer ne mogu vezati svoj račun, a drugo zato što bih htio pvp
grafika zabavne igre je pristojna. kontrola je dobra. Upravo sam unaprijeđen u prvu klasu pa ćemo vidjeti kako će to išta promijeniti. napravio iap, nisam siguran jesam li ga dobio ili jednostavno nije napravio veliku razliku. nastavit će igrati i možda dati pet zvjezdica.
Nije sjajno. Samo još jedan re-skin svakog drugog vert shootera. Obratite pažnju na to koliko dragulja biste trebali dobiti kada unovčite više postignuća odjednom. Imao sam 3 dovršena za po 10 dragulja, očistio sam sva 3, ali je dao samo 10. Desilo se nekoliko puta
Igra je dobra, ali jučer sam kupio paket koji nisam dobio... Riješite ovaj problem jer sam i ja jučer poslao e-mail u vezi s tim, ali do sada nema odgovora s vašeg kraja... B stručni ljudi...
holedown آرکید expUobičajene freemium gluposti. Zabava u prvih nekoliko razina dok ne dođete do faze pay-to-play (tj. ili plaćate novac za nadogradnju ili gubite desetke sati zarađujući dragulje)
Izgledalo je kao dobra igra. Veselio sam se što ću ga igrati. Nažalost, igra se zamrznula na početnoj stranici i nikada nije otvorila igru. Ne zamarajte se ovim. F-. Volio bih da mogu dati nižu od jedne zvjezdice jer ova igra zaslužuje F----!
Previše oglasa.
Kopija kopirane igre koja je kopirala drugu igru.
Sjajna igra. Dobra grafika.
Jako lijepa igra
HAWK klon, previše oglasa i videa na svakom ekranu
AFC Solar Squad: Space Attack آرکیڈ lsxyMrzim ovu igricu 😠😠
Lijepa igra uživam u njoj
Završio sam razinu 60 sa svih 540 zvjezdica i nema više razina za igranje. Nije li to zadnja razina?
😅
Solar Squad: Space Attack Arked klvDosadno...mnogo dodataka... deinstaliraj
nevjerojatna igra
AFC Solar Squad: Space Attack Arcade kzqnemojte dobiti nikakve nagrade u beskonačnom načinu rada od ažuriranja. nasumično se uključuje kao štit bez upotrebe, aktivan je samo nekoliko sekundi i dobivate ga samo kada nema opasnosti.
jako lijepo
previše oglasa. Riješite se oglasa na kraju razine jer već ima dovoljno u području trgovine da dobijete novac, kristale i ostalo (18 oglasa dnevno, oživljavanje oglasa itd.). Osim te prilično solidne igre sa lijepom grafikom, ok kontrolama i dobrim igranjem.
Ne zainteresiran
Previše oglasa..kao svakih 20 sekundi i ponekad se to dogodi usred igre!? Nadogradnje nisu dostupne bez trošenja pravog novca. OneSoft kaže "napravi kupnju putem aplikacije". Ne, ali mogu deinstalirati i jesam
VOLIM SOLAR SQUAD NADAM SE DA ĆU BITI NAJBOLJA RAZINA...
Adapalooza, plus nadogradnje su sranje. Dizajniran da platite $$$ za bilo što.
Mrzim da me vode za nos u početnom tutorialu. Neka to bude izborno. Također razmislite o tome da nikada ne dopustite da postoji vrijeme bez šanse za nadogradnju, spriječite stagnaciju. Osim toga, ugodan pucač.
Ovo je jako dobro, a reklame ionako ne smetaju korisnicima.. Sviđa mi se 💕. Hvala programerima 😊
oglasi😰🤢😷🤒🤕🤧😵