------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ κωδικοποιεί πολλά σημεία ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Σαχλαμάρα
Ι. μη. αγάπη. Αυτό. παιχνίδι. είναι. Έτσι. βαρετό. μπορώ. εσύ. σας παρακαλούμε. κάνω. δεν. προς το. τιμή. το. επειδή. είναι. Έτσι. βαρετό. Εντάξει. σας παρακαλούμε. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
WTF
σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε στο αυτοκίνητο και να χάνετε χρόνο 👌
Cooking Crush - keittiö peli Pelihalli oeeoΤο μίσησα !! Τόσες πολλές διαφημίσεις τόσο ενοχλητικές!
το υπέροχο παιχνίδι του
Pineapple Pen እንቅስቃሴ ያለባቸው rzxPineapple Pen እንቅስቃሴ ያለባቸው vbxΚάθε γύρο θα εμφανίζεται μια διαφήμιση και αυτό συμβαίνει και σε ένα παιχνίδι, μπορείτε να πείτε ότι οι προγραμματιστές συμμετέχουν σε αυτό μόνο για τα χρήματα
Πάρα πολύ όσο .
Ποιο σπαστικο παιχνιδι ever
Το βαθμολογώ με 3 γιατί είναι δύσκολο
το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο γιατί μου αρέσει η μουσική και είναι καλή ιδέα να φτιάξω αυτό το παιχνίδι και λέει στυλό ανανά με μια περίεργη και αστεία φωνή.
Χαριτωμένο και καλό παιχνίδι! #Εγκαταστήστε αυτό το παιχνίδι
Είναι πολύ ωραίο όταν λέει Pen panaple aple pen είναι πολύ ωραίο κατεβαστετο αμέσως τωρα🤔😏😀😜😁😭😁😁😁😁😁😁
Μου αρέσει, αλλά θα μπορούσε να είναι λιγότερο glichy και περισσότερα πράγματα να κάνω σε αυτό, αλλά εκτός από αυτό μου αρέσει πολύ
Δεν μου αρέσει
Είναι πολύ προκλητικό, αλλά με καλό τρόπο, όταν είσαι αποφασισμένος να νικήσεις το επίπεδο ή το υψηλό σου σκορ συνολικά, μου αρέσει
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι υπέροχο Time Killer και μπορώ να το παίξω όποτε επιβιβάζομαι και πρέπει να σπουδάζω για το σχολείο
Φοβερά ηχητικά εφέ, και πολύ πολύχρωμα! Στυλό ανανά μήλο στυλό!
Pineapple Pen Arcade cpsΣτην πιο πρόσφατη ενημέρωση η εμφάνιση του κύριου χαρακτήρα άλλαξε λίγο. Το παλιό έμοιαζε περισσότερο με το πραγματικό Piko Taro...γιατί άλλαξε;
Τι στον πουτσο δεν κατεβαινει....
τελειο παχνιδι
Το παίζε ο πιπίς και του έριξα μπουκέτο .. βλέπαμε θρίλερ να με
Einai xalia
είναι ωραίο, αλλά δεν με ενδιαφέρουν πραγματικά οι διαφημίσεις, με ενδιαφέρουν το παιχνίδι
Μου αρέσει αλλά θυμώνω λίγο
Σορρυ παιδιά, αλλά είναι πολύ βαρετό και χαζό που μπορώ να το ξεπεράσω χωρίς τις διαφημίσεις και btw δεν είναι διασκεδαστικό και τα παιχνίδια υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικά 😬😒😬😬😬😬
Το λατρεύω, αλλά ο τύπος είναι περίεργος και εγώ hjhfhjgcihfkhfj yd gc jack black all time αγαπημένος της ημέρας και της νύχτας στο κεφάλι μου και η άλλη πλευρά ενός ξαφνικού θανάτου στη ζωή μου και του θανάτου μου το πρωί σε σας αμέσως μόλις είστε ζευγάρι για να μπορέσεις να πάρεις το καλύτερο όλων των εποχών αγαπημένο πράγμα να θυμάσαι ότι η εταιρεία δεν είναι καλή. δεν είναι κακή ώρα 6 για να σε δω σύντομα για να σε δω εκεί τουλάχιστον νομίζω ότι ήταν καλή στιγμή και χρήματα για να πληρώσω για πρώτη φορά το πρωί και θα είμαι μια καλή στιγμή και χρήματα για να πληρώσω για πρώτη φορά το πρωί και θα είμαι μια καλή μέρα και η ηλικιακή ομάδα είναι ο πρώτος που θα μάθει ότι η εταιρεία και εδώ και καιρό θα έχουν τα ίδια με πέρυσι και είμαστε μερικές μέρες και φορές στο κεφάλι και στο λαιμό μου και δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτής της εβδομάδας για να συζητήσω τον χρόνο σας σε λίγες εβδομάδες και μήνες ηλικίας και τα γεγονότα nd φιγούρες στο δικό μου και μετά υπάρχει ένας μονόκερος
WTF!!!!!
Η εφαρμογή κολλάει όταν την ανοίγω, οπότε την απεγκατέστησα, την επανεγκατέστησα και όλα τα δεδομένα μου εξαφανίστηκαν πώς μπορώ να την ανακτήσω
Σκάτα
ωραίο και αστείο και σχετικό με το τραγούδι
ΠΟΛΛΑ ADDDSSS.. Παιδιά η καλύτερή μου είναι γύρω στα 43
Ppap Pen ανανάς μήλο στυλό Ψύξτε και lol
Αυτό το παιχνίδι είναι κακά δεν είναι καλό
Είναι λίγο βαρετό😥
Ωραίο παιχνίδι υψηλή βαθμολογία 38